درباره شیلنگ های فشار قوی باید گفت که کاربرد آن برای انتقال سیالات پرفشار دستهای مورد استفاده قرار میگیرند که در صنایع مختلف کاربرد فراوانی داشته و به مقاومت بالا در برابر عوامل بیرونی شناخته میشوند. این شیلنگها از سه لایه داخلی ،درونی و بیرونی تشکیل شده است .ساختار آنها با دیگر شیلنگ ها بسیار متفاوت بوده و میتوانند سیالات را با فشار بسیار بالا از یک نقطه به نقطه دیگر منتقل کنند. مهمترین ویژگیهای شیلنگهای فشار قوی انعطاف پذیری بسیار بالا، وزن سبک، کیفیت بالای بدنه، تحمل فشار بی نظیر و مقاوت در برابر حرارت است و مقاوم ترین نوع شلنگ فشار قوی ، شیلنگ های هیدرولیک هستند که در توضیحات ذیل به آن میپردازیم.
ساختار شیلنگ های فشار قوی
شیلنگ های فشار قوی از سه لایه مختلف تشکیل شده اند که همین ویژگی ها آن را خاص میکند.
داخلیترین لایه شیلنگ:این لایه از جنس لاستیک ساخته شده و در برابر فشار حاصل از سیال جاری داخل شیلنگ، مقاومت بسیار خوبی را از خود ارائه میدهد. لایه درونی شیلنگ در برابر واکنش های شیمیایی هم مقاوم استو تغییرات شیمیایی ایجاد نمیکند.
قسمت میانی: این لایههای به هم تنیده فولادی و لایه خروجی از جنس لاستیک ساخته شده است. لایه لاستیکی خارجی مانع از انتقال حرارت و فشار داخلی شیلنگ به دست شخص خواهد شد.
قسمت لایه بیرونی:این لایه وظایف مختلفی را بر عهده دارد و علاوه بر کنترل فشار ورودی از سمت سیال، از بدنه شیلنگ در برابر آفتاب، مواد شیمیایی، ضربه و … محافظت میکند.
ویژگیهای شیلنگ های فشار قوی
- انعطاف پذیری بالا
- مقاوم در برابر مواد شیمیایی، فشار سیالات و …
- مقاوم در برابر حرارت
- توانایی انتقال انواع روغن و سوخت
- مقاوم در برابر نور خورشید، شرایط محیط و …
- وزن سبک
کاربرد شیلنگ های فشار قوی
شیلنگ های فشار قوی نقش مهمی در صنعت و کشاورزی ایفا میکند. در کشاورزی میتوان با کمک شیلنگ های فشار قوی، آب یا سایر سیالات را به بخش های دیگری از محیط منتقل کرد.
در صنایع پتروشیمی باید از شیلنگی استفاده شود که در برابر مواد شیمیایی و انواع محلولها مقاوم باشد؛ در این شرایط بهترین انتخاب شیلنگ های فشار قوی است که میتوانند به خوبی در صنایع پتروشیمی وظیفه خود را به انجام رسانند.
انواع شیلنگ های فشار قوی
شیلنگهای فشار قوی در دو دسته قرار دارند که هر کدام از آنها زیر مجموعه مختلفی دارند.
- شیلنگ فشار قوی صنعتی: به شیلنگ های فشار قوی، شیلنگ صنعتی گفته میشود که نسبت به نوع هیدرولیک، تحمل فشار کمتری داشته و برای مصارف عمومی مفید هستند.شیلنگ گاز، شیلنگ بنزین، شیلنگ هوا، شیلنگ روغن، شیلنگ مواد غذایی و … در دسته شیلنگ های صنعتی فشار قوی قرار میگیرند.
- شیلنگ فشار قوی هیدرولیک: مقاوم ترین نوع شیلنگ فشار قوی، شیلنگ های هیدرولیک هستند که برای انتقال روغن و باد از آنها استفاده میشود. بافت سیم های داخلی این شیلنگها به گونه است که میتوانند هر نوع فشاری را تحمل کنند و دچار هیچگونه شکستگی یا پیچیدگی نشوند. شیلنگ های فشار قوی هیدرولیک در چهار دسته شیلنگ یک لاسیم، شیلنگ دو لا سیم، شیلنگ چهار لا سیم و شیلنگ شش لا سیم تقسیم بندی میگردد.
- شیلنگ واترجت: این نوع شیلنگ که از آب پر فشار به منظور رفع آلودگی ها استفاده میشود. این دستگاه، ابتدا آبی را که از منبع ورودی میگیرد، به درون پمپ خود می فرستد. پمپ فشار قوی ، فشار آب را افزایش میدهد تا قدرت از بین برندگی آلودگی ها را فراهم کند.
قیمت شیلنگ های فشار قوی به چه ویژگی بستگی دارد؟
در هر شیلنگ فشار قوی، قطر داخلی، تحمل فشار، طول، وزن و … متفاوت است و هنگام خرید تمامی این عوامل بر قیمت نهایی تاثیر گذار خواهند بود. برای خرید انواع شیلنگ فشار قوی با بهترین کیفیت موجود در بازار میتوانید سفارش خود را به ما بسپارید.